Interiør og kvaliteter

Boligene i Eufemias Hage får førsteklasses interiør og kvaliteter. De dyktige interiørarkitektene i Metropolis har skapt to stilretninger for at du skal få velge din foretrukne stil.
stilretning eufemias hage, interiør

Velg mellom to retninger

Inspirert av naturen har Metropolis laget to eksklusive paletter du kan velge fra, slik at du kan forme ditt hjem slik du vil. «Vår» gir deg en varm følelse, med delikate, lyse og duse farger, mens «Høst» gir deg en mørkere, kontrastfylt opplevelse i en lun og elegant stil. Dører og listverk kan være moderne eller klassisk. Du kan velge den ene eller den andre retningen, eller blande fritt.
Slik blir din bolig unik, og perfekt for deg.

Med omtanke i veggene

Eufemias Hage er et av de første boligkvartalene som bygges etter den norske utgaven av den internasjonale miljøstandarden BREEAM. Standarden premierer miljøprestasjoner som ligger over dagens standard og lovverk.  BREEAM sikrer omtanke for miljøet, og for beboerne, fra lenge før første spadetak. Høye krav til blant annet inneklima, lysforhold, lydforhold, energiøkonomisering og sunne materialer er godt for både kroppen, sinnet og lommeboken.

interiør, bo i bjørvika, urbant, sol, morgen, hatt, sove, leilighet, par, vestvendt, fjord, leiligheter
takhave

Grønne pusterom

Bygget omfavner en byhage med varierte vekster, gode sitteplasser og et spennende lekelandskap. Løvtrær demper solen, og gjør hagen til et godt sted å være, og et godt sted å se på fra leilighetene. Den felles takterrassen får private soner som man kan trekke seg tilbake til.

Med et mangfold av vekster skapes intime uterom. Her blir det lekesone for de minste, soldekk, små utestuer for familier eller vennegjenger, og kjøkkenhage med utekjøkken. Panoramautsikt og sol fra morgen til kveld gir førsteklasses vekstforhold for ekteskap, vennskap og naboskap.