Interiør

Boligene i Eufemias Hage får førsteklasses interiør og kvaliteter. De dyktige interiørarkitektene i Metropolis har skapt to stilretninger for at du skal få velge din foretrukne stil.
stilretning eufemias hage, interiør

Velg mellom to retninger

Inspirert av naturen har Metropolis laget to eksklusive paletter du kan velge fra, slik at du kan forme ditt hjem slik du vil. «Vår» gir deg en varm følelse, med delikate, lyse og duse farger, mens «Høst» gir deg en mørkere, kontrastfylt opplevelse i en lun og elegant stil. Dører og listverk kan være moderne eller klassisk. Du kan velge den ene eller den andre retningen, eller blande fritt.
Slik blir din bolig unik, og perfekt for deg.

Med omtanke i veggene

Eufemias Hage er et av de første boligkvartalene som bygges etter den norske utgaven av den internasjonale miljøstandarden BREEAM. Standarden premierer miljøprestasjoner som ligger over dagens standard og lovverk.  BREEAM sikrer omtanke for miljøet, og for beboerne, fra lenge før første spadetak. Høye krav til blant annet inneklima, lysforhold, lydforhold, energiøkonomisering og sunne materialer er godt for både kroppen, sinnet og lommeboken.

interiør, bo i bjørvika, urbant, sol, morgen, hatt, sove, leilighet, par, vestvendt, fjord, leiligheter