Eufemias Hage

Velkommen til Oslos nye sentrum!
Ferdigstilles fra våren 2018
Nå kommer de første leilighetene mellom Barcode og fjorden – perfekt plassert mellom Dronning Eufemias gates storbypuls og Havnepromenadens hvilepuls.

Rundt en frodig byhage bygges flotte to-, tre- og fireromsleiligheter, fra 40 til 124 kvadratmeter store. Alle har balkong, og deler en solrik takterrasse med panoramautsikt.

Eufemias Hage

Boligkvartalet bygges som en hestesko rundt en skjermet og frodig byhage, og får en fantastisk, felles takterrasse med 360 graders utsikt mot Barcode, byen og fjorden.

Besøk vårt visningssenter:

Tirsdag kl. 12.00 - 16.00

Onsdag kl. 12.00 - 16.00

Torsdag kl. 12.00 - 18.00

Søndag kl. 14.00 - 16.00


Se øvrige åpningstider

Der gresset er grønnere

Gresset er ikke alltid grønnere på den andre siden av gjerdet. Men ser du verden fra kontorene og boligene i Barcode, vil du snart oppleve at gresset er grønnere på den andre siden av Dronning Eufemias gate.

Les om byggeprosjektet

Finn din favoritt

Alle kan finne en favoritt blant leilighetene i Eufemias Hage. Boligvartalet får mange ulike to-, tre- og fireroms leiligheter, fra 40 til 124 kvadratmeter store. Dette blir et bomiljø som passer for alle.

Les mer om leilighetene

Besøk visningssenteret

Velkommen til visningssenteret i Dronning Eufemias gate 36 (på hjørnet av Rostockgata og Dronning Eufemias gate. Her kan du oppleve Eufemias Hage gjennom en modell av bygget, samt en film og en interaktiv 3D-presentasjon.

Les om visningssenteret

Boligvelgeren for Eufemias Hage

Finn din drømmeleilighet i Bjørvika

Se alle 4-roms

Hvilken leilighet søker du?

Oslo S Utvikling AS

OSU er eier og utvikler av Eufemias Hage. OSU ble etablert i 2001 og eies av Entra Eiendom AS, Linstow AS og Rom Eiendom AS.

Gå til hjemmeside for OSU

Røisland & Co

Salget av leiligheter i Eufemias Hage håndteres av Røisland & Co – et kompetansehus innen rådgivning, utvikling og salg av boligprosjekter.

Gå til hjemmeside for Røisland & Co

Eufemias Hage i mediene

Eufemias Hage har fått oppmerksomhet i mediene, blant annet for satsingen på en grønn profil og bruken av norsk design.

Les mer

Eufemias Hage